Неотдавна Show.blitz.bg разкри, че топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност

...
Неотдавна Show.blitz.bg разкри, че топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност
Коментари Харесай

15 години след убийството на Самоковеца Цеци Красимирова показа снимка, която всички очакваха с нетърпение!

Неотдавна Show.blitz.bg разкри, че топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във безконечна честност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис.

Горещата световна вест бе доказана от близка до съдбовната хубавица

Всъщност Цеци и мултимилионерът се познават от близо 10 години – интервал, в който ту са се събирали, ту се разделяли, само че до момента, когато към този момент дефинитивно взимат решение да прекарат остатъка от живота си дружно под покрива на красива къща в Барселона. 

„ Това е може би един от най-неразбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! (при убийството в Амстердам на тогавашния й другар Косьо Димитров – Самоковеца, б.а.). Тя има необикновен шанс, че се е върнала още веднъж към живота! Цеци има ужасно възприятие за комизъм, доста нежна и блага жена е, и в случай че хората я опознаят, те ще се влюбят в нея, тъй като е прелестен човек! ”, бе споделил пред ШОУ Струмейтис. 

Малко преди този момент пък  Красимирова разплака всички с това, което написа 15 години след убийството на Самоковеца .

Интересно е, че преди дни моделката за първи път сподели скъпарския си годежен пръстен. Това тя направи със фотография в персоналния си фейсбук профил. Над фотоса, на който се вижда, че тя и бъдещият й брачен партньор се държат за ръце, Красимирова бе написала единствено две сърчица и нищо повече.

Кога ще е светската женитба, както и къде, към момента не е ясно.


 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР